• Uncategorized
  • 0

Idei pentru Crăciun: Monstrulețul adorabil și pernuța Bufnițica

Stiu că e din scurt și că mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, însă dacă aveți o mașină de cusut puteți face și voi o jucărie last-minute, pe care să o personalizați cum vreți și cu siguranță va fi un cadou apreciat, iubit și terfelit de atâta joacă. Nu m-am gândit să fac un fel de tutorial pentru că eu am făcut totul din ochi fără multă planificare înainte și nici nu știu dacă ar fi multă lume interesată.

Cine mă cunoaște știe că îmi plac bufnițele și că în ultimii ani am achiziționat și primit numeroase obiecte bufniță-related.

Voiam totuși să am și ceva făcut de mine și îmi rămăsese întipărită în minte o pernuță Bufniță pe care am văzut-o pe Pinterest. Ce vorbesc de fapt, e plin Pinterest de pernuțe decorative și bufnițe în toate formele. Cred că am pierdut ore în șir uitându-mă și de fiecare dată mi se părea că eu nu am materialul X care e absolut necesar, sau că eu nu o să pot să îi cos ochii pentru că îmi lipsește hârtia stabilizatoare și câte și mai câte.

Până într-o seară când am luat foarfeca și m-am pus pe tăiat. Așa direct, fără tipar, fără modele și inspirație și în vreo oră am avut gata Bufnițica mea. Probabil și cel mai rapid proiect de-al meu de până acum!

perna-bufnita

Inarmată cu entuziasm și ceva umplutură de perne rămasă de la bufniță, am zis că îi trebuie un companion de joacă sub brad.

Așa a luat naștere Monstruleț, care e “urâțel” și simpatic în același timp, cu un zâmbet mare cât un fermoar de 22 cm.

Mă gândesc acum că realizați din materiale mai colorate ar fi o jucărie foarte iubibila pentru copii, dacă și eu mă entuziasmez când îi văd așa pufoși unul lângă altul. Așa că probabil familia de monstruleți adorabili se va mari pe viitor, pe măsură ce reușesc să mai termin din proiectele la care lucrez acum.

monstrulet-jucarie-copii

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *