Cine estem

In primul rand o mentiune: nu suntem analfabeti si nici certati cu limba romana.

De ce Blog42?

Pai pentru ca noi suntem doi si e un blog “for two”. Suntem prieteni, avem multe lucruri in comun dar asta nu ne impiedica sa avem pareri diferite in o gramada de privinte. El are cunostinte mai multe legate de mediul online, Ea are o pasiune pentru scris, iar Blog42 este locul nostru de joaca.

Iar acum… pentru cei ce nu au nici o idee legata de cine estem , ce facem , ce mancam , la ce ora ne culcam, cand ne trezim si alte nebunii , vom incerca sa ne descriem , astfel incat sa ne cunoasteti macar un pic.

Ea ~ Raluca Enache

Ma intreb care e primul lucru despre mine pe care si l-ar dori sa-l stie o persoana ce ajunge pentru prima data pe acest blog.

Pana ma lamuresc in privinta aceasta va spun doar ca sunt o fire tare sociabila si comunicativa, tocmai de aceea ma puteti gasi pe o multime de retele sociale: Facebook, Google Plus, Flickr, Twitter, Linkedin – acestea sunt cele mai importante si tot aici putem interactiona cel mai mult.

Am absolvit o facultate si un masterat in marketing, ma pasioneaza toata treaba cu social media si scriu pe acest blog din februarie 2009. Colaborez de asemenea si cu echipa Cerecomand, astfel incat recomandarile mele le puteti gasi aici.

Scriu uneori si despre piesele de teatru pe care le vizionez sau despre unele evenimente din Bucuresti si din tara pe blogul celor de la blt.ro.

Pentru alte detalii sau lamuriri suplimentare da-mi un mail la ea[@]blog42[.]ro

El aka Razvan

Ce sa mai zic ca deja sunt blocat la ce a scris Raluca :)))

Sincer nu stau deloc bine cu descrierile (nu ma pricem precum Raluca, daca ar fi dupa ea mi-ar scrie un post intreg eventual un roman).

Sunt web designer (nu ma judecati ca nu am facut un design la acest blog, dar sincer nu am avut timp, promit ca voi face unu in cel mai scurt timp posibil). Imi place sa photoshopez mai tot timpul(totusi consider ca ar trebui sa am mai multa incredere in mine si sa experimentez si mai mult in ceea ce priveste domeniul), imi place sa ascult muzica la maxim 😀 (sunt un stres pentru Alex Buga in aceasta privinta..moahahaha..), sa ies cu prietenii in oras  (banuiesc ca asta place tuturor).

Pentru moment cam atat pentru descrierea mea, sincer nu prea stiu ce sa mai scriu…